Wie zijn wij?

J&R Installatietechniek is een allround installatiebedrijf welk is gespecialiseerd in luchtbehandeling en dakbedekking, zowel voor bedrijven als particulieren. Wij combineren een ambachtelijke werkwijze met hedendaagse technieken en leveren kwaliteit en service op maat.
Wij staan geregistreerd bij de kamer van koophandel te Enschede onder nummer 55465811.

Duidelijkheid vooraf

Als meedenkende partner geven wij graag ons vakkundig advies bij uw plannen ter verbetering van uw installaties. Deze adviezen zullen wij naar tevredenheid realiseren. Op basis van een vooraf uitgebrachte offerte beslist u samen met ons over de aanpak en werkverdeling. U weet op elk moment wat de stand van zaken is en waar u aan toe bent.

Vakmanschap en kwaliteit

Onze aanpak biedt een optimale bescherming van uw bezit. Dat wordt ook onderstreept door onze opdrachtgevers die, op basis van de gemoedelijke samenwerking en het geleverde vakwerk, steeds terug blijven komen. Tevens is J&R Installatietechniek een gecertificeerd bedrijf en in het bezit van de F-gassen Bedrijfs Certificering. Dit certificaat wordt uitgegeven door Bureau Veritas.

Eén aanspreekpunt

Desgewenst kan J&R Installatietechniek meer voor u betekenen dan installeren alleen. Want wij verzorgen bijvoorbeeld ook een adviserende rol, leveren projectleiders, reparaties aan bestaande installaties en u kunt bij J&R Installatietechniek periodieke onderhoudscontracten afsluiten.

Duurzame investering

J&R Installatietechniek gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen die bijdragen aan duurzame installaties van de beste merken.